avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar cu stabilire domiciliu minor la tata. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar cu stabilire domiciliu minor la tata. Am divortat ...

Divort la notar cu stabilire domiciliu minor la tata.
Am divortat de curand la notar si s-a stabilit ca domiciliul minorului sa ramana la mine (tatal), pentru ca mama pleaca des in strainatate, nu s-a stabilit un program de vizita din acelasi motiv, in schimb in conventia de divort este specificat faptul ca mama poate sa ia minorul de la domiciliu oricand doreste cu instiintarea plealabila a tatalui, mama copilului a stat plecata 1 an in strainatate iar acum vrea sa "tina" copilul la ea pana pleaca din nou, nu am avut nicio problema cu chestia asta dar acum ea nu mai vrea sa imi aduca copilul pana pleaca. Intrebarea este daca ea poate face asta fara sa pot face ceva. As dori pentru a nu mai avea problema asta sa o dau in judecata si sa obtin tutela exclusiva, sau as dori un sfat
Nu puteți obține custodie exclusiva.
Mergeti la avocat cu actul notarial ca sa discutati pe baza de acte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
iar acum vrea sa "tina" copilul la ea pana pleaca din nou

nu am avut nicio problema cu chestia asta

dar acum ea nu mai vrea sa imi aduca copilul pana pleaca.

deci aveti sau nu , o problema cu asta ?
Cand pleaca de fapt ?
Tutela exclusivă,sanse infime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei unui minor lorenarebeca lorenarebeca doresc obtinerea custodia ficei mele minore de 3 ani fara sa ma judec cu tatal pentru ca imi imaginez ca nu are nimic impotriva sa ramana la mine .este cu mine ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor Mihadea Mihadea Sunt plecată în străinătate lăsând copilul la tatal lui avand custodie comună.acum el vrea sa obtina reincredinarea minorului si custodie definitivă.ce ... (vezi toată discuția)
Plecarea copilului din tara fara acordul ambilor parinti fconstantin fconstantin Buna ziua, As dori sa stiu, daca dupa un divort incheiat la notar, prin care se dovedeste ca, copilul este in custodia memei insa tatal are drept de vizita 2 ... (vezi toată discuția)