avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pentru o firma din SUA, trebuie sa mai platesc impozit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pentru o firma din SUA, trebuie sa mai platesc impozit si in Romania?

Buna! Daca fac o firma in SUA, trebuie sa mai platesc impozit si in Romania?
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: REV-TAX CONSULTING SRL , Contabil 17:24, 23 Decembrie 2020
Buna seara,

Daca infiintati o firma rezidenta fiscal in SUA toate taxele le platiti acolo.Daca incasati dvs personal un venit de la societatea din SUA in calitate de persoana fizica cu rezidenta fiscala in Romania posibil sa datorati taxe in Romania,in anumite conditii de plafon venituri si sa trebuiasca sa depuneti declaratia unica in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma offshore in delaware? ecomtlv ecomtlv Buna ziua, Am in plan sa imi infiintez noua firma in Delaware, SUA. Va fi necesar sa platesc impozit pe banii retrasi din firma in conditiile in care voi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa retrag profitul in romania. kkk12 kkk12 Buna! Daca am o firma in SUA si vreau sa retrag profitul in Romania, trebuie sa declar venitul in Romania prin declaratia unica, ca si dividende? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Tva persoana fizica prestari servicii firma sua alaw alaw Buna ziua! Sunt persoana fizica, folosesc declaratia unica pentru declararea veniturilor din activitati independente, respectiv prestari servicii marketing ... (vezi toată discuția)