avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PRESEDINTE ASOCIATIE DE PROPRIETARI. IN BAZA ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PRESEDINTE ASOCIATIE DE PROPRIETARI. IN BAZA CONTRACTULUI DE ...

PRESEDINTE ASOCIATIE DE PROPRIETARI. IN BAZA CONTRACTULUI DE MANDAT POATE AVEA C.O ? SI PENTRU NEEFECTUARE C.O , SE POATE COMPENSA IN BANI ? MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 08:54, 9 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de odihna,in conformitate cu disp Codul Muncii se asigura si se acorda numai in cazul existentei de contract individual de munca
Presedintele de asociatie de proprietari,nu poate beneficia de concediu de odihna
Părerea d-voastră. E vorba de Contract de mandat... Indiferent de director general la Compania de apa Arad sau președinte asociație 111. Contract de mandat. Dacă în cuprinsul Contractului este stipulat asa ceva, se acorda. Citiți contract de mandat Compania de apa Arad... De exemplu... Daca nu știți sa lămuriți, nu va aventurați....
Se "vede" ca ştiţi mai bine decât o parte dintre noi, aşa că nu înţeleg de ce mai întrebaţi. Daca colega noastra v-ar fi raspuns că, DA, un preşedinte de asociaţie poate lua CO, ar fi fost mai bine ?
Nu domnule, preşedintele unei asociaţii de proprietari nu este angajat / salariat, aşa cum insinuaţi dvs. trimiţându-ne să vedem documente ale Companiei de apă Arad.
În cadrul as. prop. există un comitet executiv condus de către un preşedinte, care poate fi remunerat. Mai mult, poate fi remunerat şi pe perioada cand acesta ar pleca în vacanţă (concediul de odihnă de la serviciu - daca mai este angajat undeva...).
Ei, dacă nu sunteţi mulţumiţi de răspuns, puteţi apela la serviciul asociaţii de proprietari din cadrul primariei din localitatea dvs.
Succes !!
Se poate beneficia , numai daca in cuprinsul contractului de mandat este mentionat asa ceva.
Se poate beneficia , numai daca in cuprinsul contractului de mandat este mentionat asa ceva.
Raspunsul din partea dlui Cornel Vasile....asa stiam si eu...daca este stipulat...dupa cum am spus si mai sus ...NU sa ma luati la misto ....se ,,vede"......Si daca tot va pricepeti.....imi puteti spunee inseamna art 50 , in special lit.b din 1996 ? O zi buna
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
patrician, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract mandat presedinte asociatie de propietari manu_ella manu_ella Buna ziua! Am si eu o speta ciudata, va rog sa ma ajutati in masura in care stiti. In prezent sunt presedintele unei asociatii de proprietari, sunt remunerata ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna presedinte asociatie de proprietari petrecubin petrecubin Presedintele asociatiei de proprietari poate avea concediu de odihna platit si cu ce durata? (vezi toată discuția)
Mandat remunerat florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu si eu, in cazul unei asociatii de proprietari, cenzorii, presedintele si vicepresedintele asociatiei sunt obligati sa incheie ... (vezi toată discuția)