avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urina cainelui vecinei la mine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urina cainelui vecinei la mine

Locuesc intr-un bloc cu 10 etaje,la etajul 4 .Deasupra,la etajul 5 locuieste o doamna care nu este proprietara,este ruda cu proprietarul si are un caine.Toate bune si frumoase doar ca acest caine nu a fost invatat sa faca la cutie sau cum or face cainii,urineza direct in jos pe balcon si se infiltreza asa incat toata urina lui ajunge pe geamurile mele(am balconul inchis),pe perdele si jos pe covoare ,de miros nu mai spun...Am omis sa va spun ca avem niste balcoane mari care cuprind geamurile de la sufragerie ,dormitor si bucatarie ca atare tot mirosul si duhoarea sunt la mine in casa.Am vorbit cu vecina,am rugat ,am amenintat,am urlat,am vorbit cu administratorul ,cu seful de scara ,cu toata lumea ,am facut reclamatii,nimeni nu se ocupa cu asa ceva ,nimeni nu poate face nimic,toata lumea da din umeri si de doi ani m-a chimuiesc asa ,simt ca o sa fac hepatita de cata urina am spalat si spal in continuare de la acest caine ,nu pot intinde o rufa pentru ca risca sa fie inbalsamata,copilul nu are voie sa se joace in balcon si asa mai departe .Va rog ,va implor,dati-mi un sfat,ce pot face
Buna ziua,
Ar trebui sa aveti o discutie cu administratorul asociatiei de locatari,in care sa ii expuneti toata aceasta problema.
Administratorul administreaza spatiile comune, nu cele private! El nu are nicio atributie si nicio competenta in acest tip de probleme, care nu tin de asociatia de proprietari.

Daca nu va intelegeti cu vecina, incercati sa discutati cu proprietarul. Daca nici asa nu merge, recurgeti ca caile mai putin amiabile: notificare oficiala si apoi instanta. Ii puteti cere atat incetarea practicilor neigienice ale cainelui cat si daune morale.
Incercati o sesizare la Politia comunitara.
politia comunitara..bun raspuns B-)=D>nici nu ma asteptam.

Notificare oficiala si apoi instanta pare sa fie cea mai buna solutie si cel mai bun sfat.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Proprietarii cu ciini stelian_c_t stelian_c_t sunt proprietarul unui apartament de 3 camere la parter intr-un imobil cu 4 etaje si cu o curte interioara comuna , proprietatea primariei. Unul dintre vecini ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)