Locuesc intr-un bloc cu 10 etaje,la etajul 4 .Deasupra,la etajul 5 locuieste o doamna care nu este proprietara,este ruda cu proprietarul si are un caine.Toate bune si frumoase doar ca acest caine nu a fost invatat sa faca la cutie sau cum or face cainii,urineza direct in jos pe balcon si se infiltreza asa incat toata urina lui ajunge pe geamurile mele(am balconul inchis),pe perdele si jos pe covoare ,de miros nu mai spun...Am omis sa va spun ca avem niste balcoane mari care cuprind geamurile de la sufragerie ,dormitor si bucatarie ca atare tot mirosul si duhoarea sunt la mine in casa.Am vorbit cu vecina,am rugat ,am amenintat,am urlat,am vorbit cu administratorul ,cu seful de scara ,cu toata lumea ,am facut reclamatii,nimeni nu se ocupa cu asa ceva ,nimeni nu poate face nimic,toata lumea da din umeri si de doi ani m-a chimuiesc asa ,simt ca o sa fac hepatita de cata urina am spalat si spal in continuare de la acest caine ,nu pot intinde o rufa pentru ca risca sa fie inbalsamata,copilul nu are voie sa se joace in balcon si asa mai departe .Va rog ,va implor,dati-mi un sfat,ce pot face
Cel mai recent răspuns:
Gorjeanu George , Mediator
00:37, 30 Decembrie 2009