Buna ziua,
cat de legal este ca la acordarea unei prime brute in cadrul firmei sa se ceara returnarea aceleiasi sume brute de catre anagajat (pe o perioada de 1 an de zile de la acordarea primei) avand in vedere ca angajatul primeste de fapt prima impozitata si nu cea neta?
Probabil nu m-am exprimat eu bine. Totul pleaca de la faptul ca firma dorind sa motiveze anagajatul in a depune un efort suplimentar pentru executia unor sarcini a introdus acest tip de rasplata ca act aditional, cu atributii si puncte definite, iar in caz ca angajatul nu isi va indeplini sarcinile la maxim 1 an de la primirea ultimei transe, atunci angajatul ar trebui sa returneze suma bruta si nu cea neta.
Multumesc pentru raspuns. Mie mi se pare ca este usor ilegal sa ai dreptul sa ceri asa ceva in Romania, deoarece se pare ca ori accepti genul asta de prima, ori nu, dar se pare ca firma nu doreste sa schimbe mentiunea returnarii primei brute.
Cum as putea arata ca este o constrangere ilegala ceea ce se mentioneaza in acest tip de contract si probabil facuta din exces de zel?