avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Un copil cu handicap grav pentru care tatal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Un copil cu handicap grav pentru care tatal beneficiaza ...

Buna ziua. Un copil cu handicap grav pentru care tatal beneficiaza de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor (oug 111/2010), in baza cerificatului de handicap al acestuia, poate fi angajata mama ca asistent personal in baza Legii nr..448/2006. Este vorba de acelasi copil. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 24 Decembrie 2020
Da, mama poate fi angajata mama ca asistent personal in baza Legii nr..448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului animarsrl animarsrl Buna ziua, O persoana cu handicap grav gradul I, a nascut un copil si doreste sa beneficieze de indemnizatie pentru cresterea copilului in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Program redus la 4 ore pentru persoana care ingrijeste un copil cu handicap grav MariaMartiniuc MariaMartiniuc Buna ziua! In Legea nr.448/2008, art. 12, pct.d) se spune ca ”Persoana care are in ingrijire, supraveghere si intretinere un copil cu handicap beneficiaza, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in cazul persoanelor cu handicap mikyangel mikyangel Am un baietel de 3 luni si mi-am depus actele pentru indemnizatie crestere copil si alocatie . Mentionez ca am un handicap gradul 1 iar copilul e ... (vezi toată discuția)