avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce am nevoie pentru a lega o campanie în cadrul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce am nevoie pentru a lega o campanie în cadrul afacerii ...

De ce am nevoie pentru a lega o campanie în cadrul afacerii de genul "Pentru fiecare ceas cumpărat vom planta un copac" ?
Cel mai recent răspuns: REV-TAX CONSULTING SRL , Contabil 17:37, 23 Decembrie 2020
Buna seara,

Depinde in ce scop e campania ce urmeaza sa o derulati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa plantez un copac in fata blocului, fara autorizatie? marinescul marinescul Vreau cu niste prieteni sa plantam niste copaci in fata blocului. Este vreo lege care ne impiedica sa facem asta? De asemenea, daca vreau sa plantez in fata ... (vezi toată discuția)
Situatie teren din fata blocului Maria@V Maria@V Buna ziua, mi-am cumparat recent un apartament la parter si am unele neclaritati. As dori sa stiu daca vecinii au dreptul sa isi faca gradina in fata ... (vezi toată discuția)
Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)