avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara daca cineva mi a vandut o masina defecta de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara daca cineva mi a vandut o masina defecta de care stia ...

buna seara daca cineva mi a vandut o masina defecta de care stia ca este defecta si ca se opreste aiurea in trafic si iti pune viata n pericol cum am patit eu poate fi adusa in justitie este justitiabila/
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:49, 23 Decembrie 2020
bun puteti sa ma ajutati cu asta? daca da ce anume acte trebuie sau care este procedura? multumesc
Eu? Eu v-am ajutat. Dar nu pot sa fac treaba avocatilor, ca se supara avocatii pe mine.
Mai departe accesati linkul spre consultanti, aici ... www.avocatnet.ro/Consultanti...
Daca nu aveti bani, puteti printr-o cerere. sa solicitati fie ajutor public judiciar, fie extrajudiciar, adresata instantei sau decanului baroului (de avocati) de care apartineti. Depuneti hartiile solicitate si daca indepliniti cerintele, primiti un avocat care sa va explice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse in locuinta noua elyzabeta elyzabeta Buna ziua!! Am achizitionat de curând prin programul prima casa un ap de 3 camere nou in bloc nou. La aprox. O saptamana de când ne-am mutat a cazut tavanul ... (vezi toată discuția)
Intrebare promisiune bilaterala vanzare- cumparare Constantin2017 Constantin2017 Buna ziua.Va deranjez pe dvs,cu o intrevbare.In urma cu 4 luni de zile am facut ,o promisiune bilaterala vanzare-cumparare,pentru o garsoniera intr-un complex ... (vezi toată discuția)
Am cumparat 3 masini pentru a le vinde ulterior si am constatat urmatoarele. nicoletaaaa nicoletaaaa Va expun situatia sub forma unei spete: X vinde 3 masini lui y -faimos pentru circulatia acestui fel de marfa. Masinile sunt livrate ,pretul platit pe ... (vezi toată discuția)