avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am contractat un apartament conform unei oferte ( ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am contractat un apartament conform unei oferte ( prezentare bloc) si realitatea este alta dupa constructia blocului

Buna seara. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. La oferta mi s-a prezentat si cum va arata blocul respectiv , numar etaje, fatada, imprejmuiri. Aceasta prezentare, cu siguranta, a contat foarte mult in luarea deciziei mele de a face aceasta achizitie.
Fatada este diferita total acum, fata de momentul semnarii - promisiunii de vanzare cumparare . Termenul de executie din autorizatia de construire inca nu este scadent , dar e greu de inchipuit ca vor surveni modificari la fatada. Nu ni s-au comunicat aceste schimbari in tot acest rastimp( 18 luni) , Intrebarea este daca dezvoltatorul a procedat corect, pentru ca, din punctul meu de vedere, am cumparat un apartament in alt bloc nu in cel din oferta.
Cel mai recent răspuns: bianca0706 , utilizator 15:18, 24 Decembrie 2020
Initial verificati proiectul tehnic al imobilului de locuit in comun ca sa clarificati concret daca dezvoltatorul a respectat proiectul sau daca a prezentat oferta cu alt imobil
Multumesc frumos pentru raspuns.Sunt mai multi vecini care sustin varianta mea. Mai mult decat atat am primit pe email oferta cu acea fatada din partea unuia din dezvoltatori pentru ca sunt mai multi.
Unul din vecini a intrat in posesia unui proces verbal de receptie partiala - care nu a fost prezentata tuturor - in care se specifica clar schimbarea fatadei si care a survenit dupa 12 luni sau chiar mai mult de la semnarea promisiunii..
Multumesc inca o data pentru ca v-ati facut timp sa raspundeti, va urez sarbatori cu bine si un An Nou mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament cu suprafata mai mica decat in promisiune ContSters339828 ContSters339828 Buna seara, In luna iulie 2015 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere intr-un bloc nou, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Plata integrala apartament in baza unei promisiuni + litigiu, ce riscuri sunt? George1956 George1956 Doresc sa achizitionez un apartament cu plata integrala care nu are CF inca, acesta fiind preconizat sa iasa in iunie-iulie (din ce zicea agentul de ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)