avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie imobil prin intermediul altei persoane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie imobil prin intermediul altei persoane

Bună seara! Va rog să-mi spuneți prin ce procedura juridica-notariala as putea achiziționa un imobil printr-un interpus. Menționez ca persoana este de încredere, eu nu pot sa figurez legal ca proprietar, dar as vrea și o mica ancoră legala fata de persoana respectivă. Din anumite motive, eu nu pot avea imobil în proprietate ( nu sunt executat, cautat pt evaziune sau alte ilegalități). Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:37, 25 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand greu de gasit un act juridic care sa va confere o garantie in privinta dreptului de proprietate al dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ bogdan1901, contract de mandat fara reprezentare, art 2039-2042 Cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu procura notariala tibors tibors 1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ? 2 - Pot ... (vezi toată discuția)
Declararea simulatiei pauul_sorin pauul_sorin vreau sa declar simulatia intr-un contract de vanzare cumparare pentru un imobil. Intre mine si fostul proprietar este incheiat un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Doresc să achiziționez o locuință, dar nu vreau să apar în contractul de vânzare-cumpărare. cum se poate face acest lucru? MadalinMdi MadalinMdi Buna seara! Dispun de o anumita suma de bani si doresc sa achizitionez o locuinta. Din anumite motive am interes sa nu figurez ca si proprietar. Ce variante ... (vezi toată discuția)