avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am si eu nevoie de un raspuns: Sora mea urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am si eu nevoie de un raspuns: Sora mea urmeaza sa aiba un copil ...

Am si eu nevoie de un raspuns: Sora mea urmeaza sa aiba un copil cu un domn, dar intre timp a aflat ca acesta este casatorit cu o alta femeie, respesctivul(tatal) poate recunoaste copilul chiar daca este casatorit cu o alta femeie si nu cu ceea care are copilul? Are aceleasi drepturi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 26 Decembrie 2020
Răspunsul este de 2 ori DA.
Da, respectivul (tatal) poate recunoaste copilul chiar daca este casatorit cu o alta femeie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu doresc să mai am vreo legătură cu tatăl copilului meu, dar el vrea să-l recunoască. poate cere test adn în instanță? Kontaflorina Kontaflorina Sunt o femeie care a avut o relație timp de 8 ani cu cineva care a mințit ca este cadru militar. Am aflat toate minciunile si înșelătoriile după ce am ... (vezi toată discuția)
Renuntare la dreptul de mama ContSters454239 ContSters454239 Buna seara, domnul avocat. Am și eu o întrebare la care as dori din suflet sa primesc un răspuns. Sora mea a avut o relație cu un bărbat dar acel bărbat ... (vezi toată discuția)
Custodie si drepturi copil in cuplu necasatorit yo85 yo85 Buna ziua. As avea 2 intrebari daca ma puteti ajuta. Sunt insarcinata o sa nasc peste o luna iar tatal copilului meu este casatorit cu alta femeie, au depus ... (vezi toată discuția)