avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in minus la masuratori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in minus la masuratori

In cazul masurarii unui teren neimprejmuit, cadastristul nu gaseste suprafata din titlul de proprietate (in loc de 4800 mp gaseste 4570 mp.). Cel mai probabil, vecinii "au muscat" din proprietate si au facut cadastre si garduri (cu sau fara autorizatie de construire).
Desigur ca doresc sa gaseasca 4800 mp (cat de altfel este si in planul parcelar). Ce am de facut? Care sunt pasii legali pt. "reintregirea" parcelei? Pamantul nu s-a mutat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:25, 26 Decembrie 2020
Amiabila sau Instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere cadastre eugen2011 eugen2011 Buna ziua , Am o problema pentru care cer sprijinul celor de specialitate sau celor care au trecut prin asa ceva.Acum patru ani ani am fost la notar pentru a ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Masuratoare dinu_v dinu_v masuratoare parcelei fara ca proprietarul sau detinatorul titlului de proprietate sa fie anuntat si mutarea acestuia in alt loc decat cum este pe titlu este ... (vezi toată discuția)