avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am si eu o intrebare,nu stiu cum sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am si eu o intrebare,nu stiu cum sa procedez...in curand ...

Buna ziua,am si eu o intrebare,nu stiu cum sa procedez...in curand va trebui sa ma intorc la munca din concediu crestere copil,si nu as vrea sa ma intorc la acelasi loc de munca ptr ca mi am gasit in alta parte mai bine. Am inteles ca sunt obligata sa ma intorc la acelasi loc de munca,daca ma intorc mai devreme de a implini copilul 2 ani.nu as vrea sa ma intorc acolo..va multumesc ptr ajutor.o zi buna si sărbători fericite linistite alături de cei dragi
Cel mai recent răspuns: Christakitty , utilizator 08:18, 31 Decembrie 2020
Ati inteles gresit ... Va puteti relua activitatea la alt angajator.
Ok..va multumesc din suflet!

Cornel Vasile a scris:

Ati inteles gresit ... Va puteti relua activitatea la alt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o intrebare. deocamdata sunt in concediu crestere ... Christakitty Christakitty Buna ziua,am si eu o intrebare. Deocamdata sunt in concediu crestere copil,mai am vreo 10 luni ,pana ar trebui sa incep munca,adica pana ca,copilul sa ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa ccc victoriagirjealiu victoriagirjealiu Buna ziua.as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a oferit un job care imi convine,dar sunt inca in concediu de crestere copil de pana la ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediul de crestere a copilului roelle roelle Va rog,daca se poate,sa ma ajutati.In momentul de fata sunt in concediul de crestere a copilului si in data de 3 septembrie ar trebui sa incep munca si sa ... (vezi toată discuția)