avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Eu si sotul meu suntem căsătoriți de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Eu si sotul meu suntem căsătoriți de 3 ani, dupa ...

Buna ziua! Eu si sotul meu suntem căsătoriți de 3 ani, dupa casatorie parinti lui au trecut acasa pe numele lui vreau sa stiu daca am si eu vreun drept la aceea casa multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:12, 29 Decembrie 2020
daca sotul decedeaza inaintea dvs si ii sunteti sotie la data respectiva, mosteniti si dvs ceva, asa ca depinde la ce drept va referiti si in ce moment...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am Daniela121986 Daniela121986 Sunt căsătorita doar la starea civila de 6 ani și împreună pe data de 31 ianuarie facem 10 ani. Avem un copil de 5 ani împreună și stam cu părinții ... (vezi toată discuția)
Drepturile sotiilor dupa casatorie asupra imobilului Alexandra Lucaciu Alexandra Lucaciu Părinții meu urmează să îmi dea in moștenire o casa la rosu. Nelămuririle mele sunt: -dupa căsătorie casa devine bun comun? -daca in timpul ... (vezi toată discuția)
Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)