avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am primit o amenda contraventionala (5000ron ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am primit o amenda contraventionala (5000ron pt solicitarea ...

Buna ziua
Am primit o amenda contraventionala (5000ron pt solicitarea unui echipaj de politie la un conflict)pe care am contestat-o fara sa platesc jumatate din minimul amenzii. Instanta nu mi-a dat castig de cauza si ma pune sa platesc 4000 de lei considerand nefondata alertarea echipajului. Procesul verbal nu a fost scris in prezenta mea si nu este semnat de mine sau de vreun alt martor (e obligatoriu altfel ar putea fi anulat)fapt invocat si de.mine in contestatie insa instanta nu a tinut cont de asta. As dori ajutorul unui avocat care sa ma.ajute sa formulez apelul sau sa imi spuna daca mai are rost sa formulez apelul?(contracost bineinteles)
Multumesc. Sarbatori fericite!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati un avocat din judetul dvs. accesand saiul Baroului de avocati din judet. Veti gasi la rubrica "Tabloul Avocatilor"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, la instanta competentă. Deși la început am menționat CORECT instanta competentă, secția, ... (vezi toată discuția)
Buna seara ma numesc razvan, as dorii sa stiu de unde pot incepe ... RazvanBTZ RazvanBTZ Buna seara ma numesc Razvan, as dorii sa stiu de unde pot incepe procedura de a intocmii actele unei mici proprietati sa fie trecuta pe numele mamei. Actele ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)