Buna seara.
Am fost casatorit timp de 14 ani, divortul a fot facut la notar si nu am avut pretentii la nimic.
In timpul casatoriei, dupa decesul bunicii sotiei, mama sotiei a devenit unic mostenitor al casei si terenului (curtea casei) (dupa ce eu si fosta sotie am despagubit pe fratele soacrei - prin credit bancar) .
Casa initial, decat cu parter (de prin anii 45), a fost modernizata si construita Mansarda. tot prin credit bancar.
Creditul pentru despagubire a fost achitat de fosta sotie, iar creditul pentru modernizare casa a fost achitat de mine prin transfer bancar in cotul sotiei, iar ea virament in contul imprumutului, fiind pe numele ei.
In perioada 2017-2020, ne-am impacat si am locuit impreuna (fara acte) in aceasta casa, iar acum au intervenit certurile si doreste sa plec din casa.
Daca este sa plec, pot sa recuperez o parte din banii platiti de catre mine pentru imprumutul aferent modernizarii casei (macar diferenta dintre cat am platit eu si cat a platit ea?
Partaj
Vicky1
Buna ziua.
Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul.
Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)