avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. daca am o fetita de 11 ani dar fostul sot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. daca am o fetita de 11 ani dar fostul sot mai are ...

Buna ziua. daca am o fetita de 11 ani dar fostul sot mai are un copil cu actuala concubina/sotie dar nu este divortat..., acest al doilea copil este considerat in intretinere si se recalculeaza pensia fetitei mele? Cat ar fi legal sa primeasca fetita mea:1/4 sau 1/6???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:31, 28 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
maxim 1/6.
cand e vb de copii, nu conteaza cu cine sunt facuti si daca provin din casatorie sau din afara ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul concubinei este tot in întreținerea mea chiar daca nu suntem casatoriti legal ContSters436518 ContSters436518 Sunt in proces cu fosta concubina care nu am fost căsătoriți legal din care am un copil cu ea si acum.ma dat in judecata pentru pensia alimentara,acum cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Maria36 Maria36 Sunt divortata de aproape un an si din casnicia anterioara am 2 copii un baietel de 12 ani si o fetita de 7 ani jumate.In urma deciziei divortului fetita a ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil major Pepiofi Pepiofi Stimate Domn (Doamna) , am o intrebare privind pensia de intretinere copil major. Am divortat de 7 ani , fostul meu sot nu a platit nici o data pensie de ... (vezi toată discuția)