avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ultim cuvant inculpat la mentinerea arestarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ultim cuvant inculpat la mentinerea arestarii

la termenul la care s-a discutat mentinerea arestarii nu s-a dat inculpatului ultimul cavant. sanctiunea in acest caz e aceeasi ca si in cazul judecarii pe fond a cauzei?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 21:53, 11 Februarie 2008
Da.
aurelian baiatule...ai clar o problema...cu timpul!!!!!!:)):)):))

dar ce spun eu!...nu te lasa mai..."dezgroapa toate spetele la care nu s-a raspuns de cand a aparut acest site !!!
doar asa...iei si tu vreun premiu ceva!!!
ce conteaza calitatea raspunsului ..sau aploarea lui!!
dai batai! nu te lasa !!!
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
gabriela paduraru a scris:

aurelian baiatule...ai clar o problema...cu timpul!!!!!!:)):)):))

dar ce spun eu!...nu te lasa mai..."dezgroapa toate spetele la care nu s-a raspuns de cand a aparut acest site !!!
doar asa...iei si tu vreun premiu ceva!!!
ce conteaza calitatea raspunsului ..sau aploarea lui!!
dai batai! nu te lasa !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere curtea de apel Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am primit citatie la un termen de recurs la Curtea de Apel, in calitate de intimat-parte civila in care ni se pune in vedere sa ne angajam un ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare masuri preventive distincte. dandanaua dandanaua In timpul urmaririi penale, X este arestat preventiv pt.viol.Inainte de judecarea mentinerii masurii arestarii preventive, promoveaza cerere de liberare ... (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii data in recurs CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Am un dosar cu 10 invinuiti arestati preventiv in timpul urmaririi penale pe 8 zile,masura este mentinuta si de instanta de recurs.Din cei 10 fata de unul ... (vezi toată discuția)