avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intretinere drum servitute privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intretinere drum servitute privat

Am cumparat o casa al carei acces se face pe un drum de servitute proprietate privata a celui care a cosnstruit casele. Noi cei care am cumparat detinem doar 1% fiecare. Suntem cam 15 case. Ce indatoriri are proprietarul drumului relativ la intretinerea si iluminarea drumului? Drumul se deterioreaza pe zi ce trece . Cine trebuie sa-l intretina?
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2020
Chechi T, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:07, 1 Ianuarie 2021
Cine trebuie sa-l intretina?

Proprietarii. Incurcata situatia drumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de trecere drum privat (cu utilitata publica) speta Stefan021 Stefan021 Buna ziua, La noi in cartier avem un drum de acces care da acces la mai mult de 30 de case. Acest drum este in proprietatea proprietarilor (cota parte) care ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari aferenta celor care detin cote din drum de servitute andreibkn andreibkn Buna ziua, detin un apartament construit intr-un imobil (care nu are asociatie de proprietari) aflat pe un drum de servitute (implicit, detin si cota parte din ... (vezi toată discuția)
Bariera la intrarea in cartier anabalanean anabalanean Buna ziua, Am cumparat acum trei ani un apartament intr-un cartier privat, la momentul respectiv inca mai erau blocuri de construit. De la drumul public pana ... (vezi toată discuția)