avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As vrea sa stiu daca m am pensionat la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As vrea sa stiu daca m am pensionat la limita de varsta cu reducerea ...

As vrea sa stiu daca m am pensionat la limita de varsta cu reducerea vârstei standard de pensionare, având ani lucrați în grupa a 2 a, mai pot lucra pe același post si in ce conditii. Mentionez ca nu mi am depus cerere la unitate, neștiind cu ce data va veni decizia. de pensionare.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 30 Decembrie 2020
In speta, puteti lucra in continuare doar prin incheierea unui nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie-salariu vmpopescu vmpopescu Astept decizia de pensionare pentru limita de varsta redusa proportional cu timpul lucrat in grupe de munca. Ce trebuie sa fac dupa primirea deciziei avand in ... (vezi toată discuția)
Angajat pensionar CROSETEL CROSETEL Am si eu o problema. Am un angajat care a implinit varsta de 63 ani in luna noiembrie 2016.Cu 2 zile in urma dintr-o discutie am aflat ca are decizie de ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa pensionare angi25 angi25 Acum sunt angajata si mi-am depus dosarul pentru pensionare (F, 60 ani impliniti in martie, ani de munca 38), dar, vreau sa raman in continuare sa lucrez ... (vezi toată discuția)