avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am comandat un tractor 25cp 4x4 nou Conform ofertei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am comandat un tractor 25cp 4x4 nou Conform ofertei prezentate ...

Am comandat un tractor 25cp 4x4 nou Conform ofertei prezentate de comerciant,
Nu mai ca, 22.12.2020 cand au ajuns acasa utilajele am constat cq utilajul este ruginit firele de curent sunt reizolate, prezinta urme de vopsea data cu mana urme de sudura zgarieturi nu am primit certificat de conformitate, nu am primit certificat de carantie nu am primit contract vanzare cumparare. Am fost la anpc.am depus sesizare si plangere penala pt inselaciune la politie am primit doar factura, in oferta scrie ca utilajul este nou cu 0 zero ore de functionare, conform art 244 din codul penal.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 22:47, 29 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați făcut foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
O tentativa de inselaciune online marioshik marioshik in data de 3.12.2010 am comandat pe un site care gazduia un magazin online un produs care avea pretul stabilit la 5 la suta din valoarea lui,mentionez ca si ... (vezi toată discuția)
Evaluare corecta? cmdalina cmdalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, intrucat nu sunt sigura ca evaluarea autoturismului s-a facut corect. Acum 2 saptamani am fost ... (vezi toată discuția)