avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Sunt angajata cu contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Sunt angajata cu contract pe perioada determinata, ...

Buna ziua!
Sunt angajata cu contract pe perioada determinata, până în data de 1 martie, urmând a semna prelungirea la începutul lunii februarie.
Am aflat recent că sunt însărcinată, deja am 9 săptămâni. As prefera sa anunț angajatorul doar după ce voi semna prelungirea, deoarece mă tem că, având în vedere sarcina, nu ar mai exista o prelungire.
Din punct de vedere moral nu sunt neapărat ok cu asta, dar..
Din punct de vedere legal este vreo problema? Mai poate fi desfăcut acel CIM? Pot beneficia de concediu prenatal și de indemnizație?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: zinavisan , utilizator 18:50, 31 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care ar fi data prezumata a nasterii?
Buna seara!
25 iunie-1 iulie este intervalul in care pot naște:)

Cornel Vasile a scris:

Care ar fi data prezumata a nasterii?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punct de vedere legal nu este o problema, dvs alegeti cand veti anunta angajatorul cu privire la starea de graviditate,
Mulțumesc!
Un an nou bun!

Cornel Vasile a scris:

Din punct de vedere legal nu este o problema, dvs alegeti cand veti anunta angajatorul cu privire la starea de graviditate,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida cu contract de perioada determinata r_ruxa r_ruxa Buna ziua, Situatia este urmatoarea: sunt angajata pe perioada determinata ce va expira in martie anul acesta. Contractul mi se va prelungi tot cu 1 an, ... (vezi toată discuția)
Am fost concediată după ce am anunțat că sunt gravidă. am contract pe durată nedeterminată dar eram în perioada de probă, este legal ce a făcut? Nicolao Nicolao Bună ziua Azi am fost concediata după ce acum 3 zile i-am înmânat șefului scrisoarea medicala în care se specifica ca sunt gravidă. Menționez ca aveam ... (vezi toată discuția)
Situatie inchidere firma + sarcina Victorina20 Victorina20 Buna ziua, Va prezint următoarea situație: lucrez din 2014, 8 ore, contract de munca etc. Există posibilitatea ca în vară acestui an (iunie-iulie) acesta ... (vezi toată discuția)