avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare tuturor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare tuturor

Salutare tuturor.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2020
petr3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 9 Ianuarie 2021
Buna ziua ... Cu ce va putem fi de folos?
Salutare. Mi-am luat concediu la inceputul anului prezent iar acum vreau sa inaintez cu demisia. Afecteaza cu ceva zilele de concediu ce le-am avut? Si m-ar mai interesa daca inaintez cererea de demisie pe timp de weekend (lucrez si weekend-uri), preavizul va putea incepe urmatoarea zi chiar daca e o zi de weekend? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
petr3, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca ati primit indemnizatiade CO necuvenita pentru zilele de CO.

În calculul termenului de preaviz nu intră ziua comunicării sale angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câte zile se plătesc pentru concediu neefectuat in caz de demisie? Catalin9871 Catalin9871 Bună ziua, Mi-am dat demisia și în anul acesta nu am avut deloc concediu, vreau sa știu dacă calculez corect numărul de zile care trebuie sa mi se ... (vezi toată discuția)
Nr zile concediu de odihna ilaria.ada ilaria.ada buna seara. daca un angajat dintr-o unitate bugetara a fost in concediu medical 6 luni, concediul de odihna se acorda in totalitate sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna în caz de demisie Alex.cinta Alex.cinta Bună ziua. De curând mi-am depus demisia de la locul de munca. Totul s-a rezolvat, nu a mai fost cazul de preaviz. Înainte sa plec, m-am interesat și mai ... (vezi toată discuția)