avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este minuta sau hotararea judecatoreasca??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Este minuta sau hotararea judecatoreasca??

Este minuta sau hotararea judecatoreasca??
Cel mai recent răspuns: Dor72 , utilizator 14:19, 4 Martie 2021
Am primit minuta pe 30 decembrie cu suma de plata de 81care il platim 550 de euro pentru ca este inchiriat plus 1 de judecata d avocat a cerut esalonarea amenzii penale pe 2ani procesul a fost pe 25?februarie acum la amanat iar pe 22 aprilie se pare ca judecatoarea tot pune piedici am trimis din madrid ca avem apartamento inchia castiga 450 de am trimis programarea ptr de somaj care mi-au dato in aprilie si pina in mai nu iau nici un ban mam acum a cerut sa vada daca avem casa in tara si daca avem venituri in Romania nu avem venituri iar casa nu este inchiriata poate sa acorde esalonarea cu ce am prezentat ptr ca nu putem si platim si tinand cont de faptul ca minuta a fost redactata pe 22 decembrie in portal se poate intampla ceva de ce nu o acorda este dreptul lui
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
Dor72, utilizator


Dor72 a scris:

Am primit minuta pe 30 decembrie cu suma de plata de 8100 de lei am cerut esalonarea amenzii penale am trimis contractul de inchiriere al apartamentului sa tradus am trimis foaia de la somaj precum ca pe 8 februarie termin somajul sa tradus am trimis contractul sotiei ca are salariul de 450 de euro sa tradus si acela am avut pe 25 februarie procesul sa amanat iar pe 22 aprilie precum ca judecatoarea vrea si starea de bunuri care o detonen in Romania si daca avem venituri si din tara acum am mai trimis la tradus programarea care am fcto pt a cere ajutor de somaj care este in aprilie vroiam sa intreb cu tot ce am trimis poate in sfarsit sa-nu acorde esalonarea pe 2 ani tinand cont de faptul ca acum nu Am de unde sa platesc 8100 de lei amenda penala???iar in aprilie se implinesc deja 3 luni de cand sa dat pe 22 minuta il platim 550 de euro pentru ca este inchiriat plus 1 de judecata d avocat a cerut esalonarea amenzii penale pe 2ani procesul a fost pe 25?februarie acum la amanat iar pe 22 aprilie se pare ca judecatoarea tot pune piedici am trimis din madrid ca avem apartamento inchia castiga 450 de am trimis programarea ptr de somaj care mi-au dato in aprilie si pina in mai nu iau nici un ban mam acum a cerut sa vada daca avem casa in tara si daca avem venituri in Romania nu avem venituri iar casa nu este inchiriata poate sa acorde esalonarea cu ce am prezentat ptr ca nu putem si platim si tinand cont de faptul ca minuta a fost redactata pe 22 decembrie in portal se poate intampla ceva de ce nu o acorda este dreptul lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)
Pretentie restituire imprumut Gyodesign Gyodesign Buna ziua am o problema si vin la dvs. pentru o lamurire. Am lucrat in strainatate la negru o perioada.Bineinteles ca fiind la negru,in timp au fost uitate ... (vezi toată discuția)
Executare silita ? cine hotaraste aceasta executare silita? nu trebuie hotarare judecatoreasca? alinnacc alinnacc ma intereseaza cine hotaraste aceasta \\" Executare Silita\\" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari ... (vezi toată discuția)