Buna ziua,am o problema,am dori sa schimbam ipoteca unui apart dar cel care ne-a contractul cu care doreste sa schimbe ipoteca este extravilan.Intrebarea mea este banca accepta sau nu un asemenea contract sau ce avem de facut,va multumesc anticipat,Oana
Nu am inteles intrebarea. Cred ca lipseste ceva din ea. Dar, pentru a schimba garantia reala imobiliara asupra unui imobil cu o alta garantie creditorul trebuie sa fie de acord. De adresati o cerere bancii sau creditorului. Ca si procedura - de regula se instituie ipoteca pe bun nou adus in garantie si apoi se radiaza prima ipoteca constituita, evident achitand costurile acestor acte (ipoteca si radiere ipoteca).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere ipoteca bcr
vedea1
Buna ziua !
In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)
Ipoteca casa
tarn
Am avut ipoteca pe casa pentru un credit. Am achitat creditul in 2011. Ce trebuie sa fac ca sa scot de sub ipoteca imobilul. Nu banca trebuia sa scoata de ... (vezi toată discuția)