avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa.Etaj 1. Acoperire. Balcon.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa.Etaj 1. Acoperire. Balcon.

Buna. Locuiesc intr-un apartament la etajul 1 care dispune de o terasa de 18m. Vreau sa stiu daca pot inchide legal terasa cu un acoperis din lemn si pereti din geamuri de termopan. Mentionez ca locuiesc intr-un cartier privat cu 4 blocuri iar blocul meu si cel de vizavi vad toata terasa si de aceea nu prea o pot folosi.
Ultima modificare: Vineri, 1 Ianuarie 2021
Adrian Ionuț, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:21, 2 Ianuarie 2021
Este necesar sa parcurgeti procedura de autorizare,repsectiv realizarea de proiect tehnic,solicitarea emitere autorizatie de constructie si certificat de urbanism la serviciul urbanism din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere terasa prin proiectul de reabilitare termica T.Alex T.Alex Inchidere balcon+terasa prin proiectul de reabilitare termica a primariei de sector. Apelez la amabilitatea si cunostintele dvs pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Inchidere terasa la un bloc Dan-2000 Dan-2000 Am un apartament la ultimul etaj (retras), care are si o terasa destul de mare (terasa nu are acoperis, e marcata in cadastru ca si “terasa”). Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Terasa/ foisor fara autorizatie ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate ... (vezi toată discuția)