avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe venit

salutare.am si eu o problema care de sfarsit de an imi da batai de cap.tatal meu a trecut 3 persoane ( eu mama si tata) pt o asa presupusa subventie e impozitului dar eu muncesc da 3 ani . am inteles ca este posibil o recalculare in fiecare in fiecare luna si apoi trebuie achitata suma respectiva .
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorin_severin , utilizator 18:42, 29 Decembrie 2009
A beneficiat de deduceri personale intrucat v-a avut in intretinere ?
da eu asa cred.. a fost anuntat s-a auduca o adeverinta de salariat la locul meu de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit la salariu alina_25 alina_25 O persoana de are in intretinere pe fica sa majora dar care nu realizeaza venituri impozabile ce documente justificatve trebuie sa aduca la locul de ... (vezi toată discuția)
Deducere pt copil in intretinere cristian_conea cristian_conea Sunt titularul unei intrepr.individuale; deducerile pt.copil in intretinere se pot aplica si aici? Daca da, in ce mod? Multumesc! (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt copil AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza deducerea de impozit pentru copil, cine poate sa ia (unul sau ambii parinti) si care salariu este mai ... (vezi toată discuția)