avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Ce se poate intampla daca te prinde politia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Ce se poate intampla daca te prinde politia cu petarde?

Buna ziua.

Ce se poate intampla daca te prinde politia cu articole pirotehnice interzise ca si minor?
Prin asta ma refer la:
- posesie de articole pirotehnice
- transport (prin curier) de articole pirotehnice
- utilizare de articole pirotehnice

Poti primi dosar penal iar parintii mei sa intre la inchisoare?

Intreb asta pentru ca nu prea le am cu legislatia din Romania.
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2021
onerandomproton, utilizator
Cel mai recent răspuns: onerandomproton , utilizator 01:39, 3 Ianuarie 2021
la transport prin curier m-am referit la a comanda online, nu transportat catre alte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru materiale pirotehnice vlad93pk vlad93pk Sper ca am pus unde trebuie topicul. Nu am avut probleme cu legea si sper ca n-o sa am. Tot am cautat informatii despre acest subiect, dar tot nu m-am ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa vanzare ilegal petarde Sebastian1990 Sebastian1990 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre problema mea si rezolvarea acesteia. La sfarsitul anului trecut, din dorinta de a face niste bani, am ... (vezi toată discuția)
Plangere fan courier pentru sms-uri trimise de un angajat umeiko13 umeiko13 Prin iunie am făcut o comandă online care a venit prin Fan Courier. Băiatul de la Fan, inofensiv la prima vedere, m-a întrebat câţi ani am. Am evitat să ... (vezi toată discuția)