avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Apartamentul este achizitionat printr- un credit ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Apartamentul este achizitionat printr- un credit ipotecar, firma poate deschide punct de lucru in el?

Buna ziua!
Recent am achizitionat un apartament. Un procent de 40 % a fost achitat de mine, diferenta de 60% prin programul "Casa Noua".
Am infiintat o firma pentru care as dori sa deschid punctul de lucru in una din camere, in baza unui contract de comodat. Mentionez ca am acordul vecinilor.
Dat fiind faptul ca apartamentul este achizitionat printr- un credit ipotecar, firma poate deschide punct de lucru in el?
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Isabela Hagiu , utilizator 13:37, 19 Ianuarie 2021
Buna ziua,

Trebuie analizat contractul pe care il detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 puncte de lucru-acelasi apartament user_2018 user_2018 Buna ziua, sunt administrator/actionar in 2 societati. Una este infiintata recent si doresc sa deschid si pentru ea punct de lucru la aceeasi adresa unde am ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere. probleme cu banca la contractul de subinchiriere. ionutd ionutd buna ziua, am niste probleme cu privire la infiintarea unei microintreprinderi. acum 6 luni am vandut vechiul apartament, am facut credit ipotecar la banca si ... (vezi toată discuția)
Punct de lcuru mvcexpertprinting mvcexpertprinting Buna seara,, Ma numesc, Mircea, si am o firma mica de tipar digital, si am sediul social in apartament, de ceva timp am activat codurile caen pentru ... (vezi toată discuția)