avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am luat un împrumut pe pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am luat un împrumut pe pfa

Am PFA și am luat un împrumut și a fost virat in contul firmei acesta trebuie trecut în jurnal si se calculează în momentul completării declarației unice ?
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 5 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se trece in registrul jurnal de incasari si plati imprumutul luat pe pfa si ratele + dobanzile platite prin contu pfa. Se va lua in calcul aceste sume in registrul de evidenta fiscala cand se pregatesc valorile cu care completati declaratia unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit venit pfa georgetacrisu georgetacrisu buna! nu inteleg urmatorul aspect asupra deducerii si inregistrarii corecte a cheltuielilor deductibile pentru PFA, adica: -se achizitioneaza materiale ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza un credit bancar in contabilitatea unei intreprinderi individuale? mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Am o i.i. , ,neplatitoare tva. De curand, am contractat un credit bancar pe 4 ani. As dori sa ma ajutati cu modul in care se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli utilitati - contract comodat pfa adri_d adri_d Buna ziua. Am doua nelamuriri: 1. Prima legata de inregistrarea utilitatilor pentru un PFA care are incheiat contract de comodat pentru 30% din spatiu. Pana ... (vezi toată discuția)