Este evident că s-a produs o eroare materială. La început, sincer să fiu, nici nu mi-am imaginat că se va ajunge să fiu cercetat prealabil pentru asa ceva. S-a dorit să fiu sancționat (și nu asa oricum) ci cu diminuarea salariului funcției de bază cu 20% pe o perioadă de 3 luni. Adică maxim/maxim. Eu nu ințeleg nici acum ce culpa a fost reținută în sarcina mea. M-am dus doar la medic, iar acesta a luat o decizie de ordin medical, pe care nu aveam cum sa o comentez sau influențez. Am depus contestație la MAI, iar de acolo mi s-a transmis că mi s-a menținut sancțiunea. Încă nu am văzut motivarea. Ceva totusi imi scapă. Dacă îmi poate explica cineva (ca unui politist fară pretenții) cu ce am greșit atât de rău încât mi se vor reține din salariu aproximativ 900 lei pe lună, iar în total (pe întreaga perioada) vreo 2700 lei. În condițiile în care ziua de muncă neacoperită am plătit-o tot eu. Intenționez să actionez în instanta persoana în drept care a dispus sancțiunea și ofițerul desemnat cu cercetarea prealabilă.
Lipsa la locul de munca se sancționează insa in cazul dvs. îmi pare cam exagerat.
Oricum nu cred ca erați apt de serviciu și nu va puteati prezenta.
Va judecati si vedeti ce iese.
Ati putea avea castig de cauza.
~ final discuție ~