avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As cumpărat un ap si am descoperit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As cumpărat un ap si am descoperit ulterior ca este ...

Buna ziua,

As cumpărat un ap si am descoperit ulterior ca este infestat de gandaci, iar grila de aerisire este blocata. Sunt aceste vicii ascunse, desi tin de administrarea blocului? Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:37, 5 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Nu. Acestea nu pot fi considerate vicii ascunse.
Blocarea gurii de aerisire ar putea fi, în anumite condiții.doar analizând cazul in speta vi se poate raspunde clar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu vicii cristina.botezatu cristina.botezatu Buna ziua, Ma aflu in postura de vanzator al unui apartament cu 2 cam. si totodata de cumparator al altuia mai mare. Am o intrebare in calitate de ... (vezi toată discuția)
Clauza vicii ascunse imobil Darius_78 Darius_78 Buna ziua! Daca am cumparat un apartament si dupa am descoperit ca sunt probleme cu gandacii in el si pe palier, pot invoca clauza de viciu ascuns? Vecinii ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns - probleme imobil cumparat xtheodor xtheodor Buna ziua, In cursul anului trecut am achizitionat un apartament care la prima vedere se potrivea perfect nevoilor mele. Am discutat destul de mult cu ... (vezi toată discuția)