avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, ma aflu in CCC pana in aprilie 2021 cand ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, ma aflu in CCC pana in aprilie 2021 cand bebe implineste ...

Buna seara, ma aflu in CCC pana in aprilie 2021 cand bebe implineste 2 ani, si as dori sa intru in somaj deoarece sunt din nou gravida si in aceste conditii nu ma pot angaja.
Pana sa intru in CCC am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat pe parcursul CCC mai exact in sept 2020. Angajatorul a intocmit toate documentele pentru incetatea CIM la data respectiva.
In aceste conditii am dreptul la somaj?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 5 Ianuarie 2021
In aceste conditii aveti dreptul la somaj.
Am verificat si de fapt contractul s-a incheiat in sept 2019. Ma mai incadrez la somaj?
Multumesc mult.

Cornel Vasile a scris:

In aceste conditii aveti dreptul la somaj.

Intrebati mai bine la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, momentan ma aflu in ccc pana in aprilie cand bebe ... NicoletaMC NicoletaMC Buna seara, momentan ma aflu in CCC pana in aprilie cand bebe 1 implineste 2 ani, contractul meu de munca s-a incheiat pe durata CCC mai exact in sept 2019 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt profesor suplinitor cu contractul de munca încheiat ... madalinaalina0510 madalinaalina0510 Bună ziua, sunt profesor suplinitor cu contractul de munca încheiat la data de 31.08.2019, cf deciziei de angajare pe perioada determinata. În prezent ma ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)