avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in urma unei succesiuni prin judecata, in anul 2000, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in urma unei succesiuni prin judecata, in anul 2000, un mare ...

in urma unei succesiuni prin judecata, in anul 2000, un mare expert, a impartit 8 ha, la 7 frati in 35 bucatele, fara acces. dupa cate stiu, terenul in forma actuala (35 bucati) nu este intabulat. acum, noi cei ramasi vrem sa anulam acea sentinta judecatoreasca, sa revenim la o singura bucata de pamant in care sa fim toti proprietari. terenul este in vrancea. noi fiind prin toata tara, va rugam sa ne spuneti pasii de urmat in asa fel incat sa nu mergem de foarte multe ori la tribunal. putem deschide acest proces oriunde in tara, sau numai in vrancea? multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:02, 5 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Nu aveti cum sa anulati acea hotarare.
Trebuie sa gasiti o alta modalitate.
Daca toate cele 35 de bucati formeaza in fapt un singur lot, nu va opreste nimeni sa faceti un act de alipire a terenurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate impartire mostenire ionut_mihaiu ionut_mihaiu Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare aparent simpla... Cum se poate imparti mostenirea ? Situatia este aceasta, 5 frati au mostenit pamantul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cadastru LISONELTA300 LISONELTA300 EU AM UN TEREN DE 50 DE HA CARE ESTE IMPARTIT IN 17 PARCELE SI O PADURE DE 100 DE HA CARE ESTE IMPARTITA IN 17 PARCELE, AM VORBIT CU O DOAMNA CARE SE OCUPA CU ... (vezi toată discuția)
Mostenitoare cu titlu de proprietate, dar a fost vandut de o ruda care avea si el titlu de proprietate pe acelasi pamant. elenaaa20 elenaaa20 buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o intimpin, iar justitia romana este prea oarba ca sa vada adevarul. Am mostenit prin testament de la ... (vezi toată discuția)