avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de ...

Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 14 iun 2019 rutier eu fiind soferul de taxi ma aflam in statia stb ulterior au venit 2 cetateni straini sa i duc la o adresa eu nestiind unde este adresa am purtat o comversatie de aproximativ 10 min la un momendat femeia merge in spatele masini eu dorind sa plec dar nu aveam loc sa ies pentru ca era o masina fix aproape de botul masini am dat aproximativ 15 cm in spate atunci am auzit o bubuitura am coborat din masina femeia era jos a inceput sa tipe sa o duc la spital sa urcat in masina si am mers spital femeia a primit 3 zile de ingrijiri medicale.Sunt acuzat de parasirea locului accidentului si vatamare corporala ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: ionvcristian , utilizator 09:14, 17 Aprilie 2021
Asta pentru ca nu v-ati intors la locul accidentului.
Daca v-ati fi intors - se clasa dosarul.
aveti idee domnule avocat cat dureaza un raspuns de la parchetul sector 3?
Acidentul fiind in 14.06.2019 si daca nici pana acum nu ati primit un raspuns de la Parchet inseamna ca ori au uitat de dosarul Dvs sau mai cauta martori.
Permisul aveti? sau au retinut dupa eveniment.
dosarul am inteles ca politia la trimes in ianuarie 2021 la parchet permisul il am retinut.
E de neinteles de ce s-a trimis asa de tarziu. Nu cred ca era un dosar asa de greu de instrumentat. Urmeaza sa va trimita Parchetul o citatie - dupa aceea veti afla daca sunteti inculpat sau nu.
V- dat macar dovada pe aceasta perioada ca sa circulati cu masina?

Alte discuții în legătură

Recuperare permis in urma vatamarii corporale si parasirii locului accidentului denisa_munteanu denisa_munteanu Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti, pentru ca nu stiu ce sa mai fac si cum sa procedez...Acum 2 ani de zile, am avut un accident, ieseam cu masina de pe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie picutu picutu In data de 06-06-2009 am avut un accident cu masina proprietate personala din fericire fara victime omenesti sau alte pagube materiale.Problema a fost ... (vezi toată discuția)
Retinere permis fara drept de circulatie pentru o fapta pe care nu am facut-o adyvero adyvero Salut, traiesc si eu o intamplare nefericita. Ceea ce o sa va povestesc este pe scurt si doresc sa primesc si eu ceva sfaturi de la cei ce au cunostinte ... (vezi toată discuția)