avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea ...

Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea anti covid -19,este legal sa fiu pus pe o viitoare lista de disponibilizari din acest motiv ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: patryc74 , utilizator 18:43, 8 Ianuarie 2021
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)
Conform legii drepturilor pacientului, constitutiei ... Kalim432 Kalim432 Bună dimineața! Conform legii Drepturilor Pacientului, Constitutiei Romaniei, Conventiei de la Oviedo, cat si altor tratate internationale, vaccinarea ... (vezi toată discuția)