avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In 2014 am vandut o masina catre cineva din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In 2014 am vandut o masina catre cineva din Botosani(eu ...

Buna ziua!
In 2014 am vandut o masina catre cineva din Botosani(eu avand domiciliul in Teleorman). Am facut contract vanzare cumparare, am scos fisa de scoatere din evidenta fiscala a masinii.
Intre timp mi-am schimbat domiciliul din acea localitate.
In invalmaseala mutarii am pierdut mai multe acte printre care si contractul de vanzare si copia de la fisa de scoatere din evidenta fiscala.
Acum aflu ca de fapt masina nu a fost radiata fiscal si ca am de plata suma din 2014 pana acum.
Avand in vedere ca eu nu mai am nici un act al acelei masini cum pot dovedi ca nu se mai afla in posesia mea?
Cei de la financiar spun ca ei nu au nici o copie a contractului de vanzare al masinii depusa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanBubu , utilizator 22:30, 8 Ianuarie 2021
.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
BogdanBubu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Înmatriculări auto VasyD VasyD In noiembrie 2019 fiul meu a achiziționat o mașină nouă în living nu a înscris această mașină din cauza lipsei de timp între timp și a schimbat ... (vezi toată discuția)
Problema impozit auto robertnnn robertnnn Buna seara, Dupa cum spune si titlul am o problema cu impozitul auto. Adica, am avut pana in 2012 o masina inregistrata la sectorul 6. Pe la mijlocul ... (vezi toată discuția)