avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sot-sotie in cadrul aceluiași birou intr o companie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sot-sotie in cadrul aceluiași birou intr o companie de stat

Buna ziua, in cadrul unei companii de stat pot lucra în cadrul aceluiași birou soțul și soția, soțul fiind șeful de serviciu in care lucrează soția?
Mai sunt inca 2 colegi in cadrul aceluiași birou, a căror activitate este afectată de atitudinea celor doi.
Exista vreun act care sa facă referire la aceasta situație? Unde as putea căuta informații?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: marsta , utilizator 17:43, 8 Ianuarie 2021
Nu exista niciun act normativ care sa se refera la o astfel de situatie pentru o companie de stat.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sotului se incadreaza in acuzatia de discriminare? bughitza23 bughitza23 Buna ziua, Sotul meu lucreaza intr-o companie nationala.La sediul unde se afla el,recent a avut loc o promovare.Ce ma intereseaza pe mine este daca ar putea ... (vezi toată discuția)
Umilință, hărțuire la locul de muncă olive75 olive75 Umilință, hărțuire la locul de muncă. Bună ziua, lucrez într-un birou cu mai multe colege la o instituție de stat- bugetari. De vreo 2 ani șefa de ... (vezi toată discuția)
Salariat calomniat ContSters132886 ContSters132886 Buna ziua Am 20 ani de vechime in campul muncii, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Dar sa detaliez: in urma cu cateva zile, un coleg ma cheama in birou, ... (vezi toată discuția)