avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am poprire pe contul de pensie si toata luna ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am poprire pe contul de pensie si toata luna trebuie ...

Buna ziua am poprire pe contul de pensie si toata luna trebuie sa ma deplasez la banca pentru a scoate banii ce raman dupa ce imi retrage suma pe care trebuie sa o achit.Am vorbit cu executorul si a spus că pentru a ridica poprirea trebuie sa fac o cerere cum se face a cea cerere imi puteti oferi un model si ce trebuie sa scriu in ea.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:01, 9 Ianuarie 2021
Faceți către CASA de pensii o cerere scrisă de mână, să vă trimită banii prin POȘTĂ. Astfel scăpați de bătăi de cap, și de statul la coadă la bancă, plus alergătura, timp pierdut.

La Casa de pensii anexați la cerere copie după buletin și un cupon de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin o procura in vederea ridicari unei cupon de pensie monica44 monica44 Buna seara ,mama mea este bolnava psihic cu o dementa severa si as dori sa ai pot scoate un cupon de pensie si sai fac un duplicat de pensie ..dar toata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , poprire pe pensie peste limita legala dorombach dorombach Buna ziua , sunt in pensie de boala ,am diabet, si am o mica problema cu casa de pensi din Sighet . In urma cu 2 ani am avut niste amenzi pe care nu l-eam ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am avut 2 carduri de nevoi personale de la o banca pe care le-am dat copilului si care eu nu am stiut ca nu a depus rata fixata. Am fost executata fa ra sa ... (vezi toată discuția)