avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrerupere energie electrica?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrerupere energie electrica?

Buna ziua, ma intereseaza daca proprietarul unui imobil poate intrerupe curentul unui imobil pentru a forta plecarea chiriasului cu care are contract de inchiriere ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 09:59, 4 Ianuarie 2010
Atunci... succes!
Daca dvs. in calitate de chirias va indepliniti toate obligatiile stipulate in contract, la termenele prevazute in contract, proprietarul este obligat sa respecte contractul.
Incercati sa discutati pe cale amiabila cu proprietarul,fiind probabil interesul dvs,pentru continuarea locatiunii.Este mai greu de rezolvat problemele cand se ajunge la diferende,fie ele,de natura juridica.
Si aici,totul poate depinde de "arta" concesiilor reciproce.
Ultima solutie,trebuie sa fie rezolvarea litigiului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ContSters146176 ContSters146176 gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ; copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere aleius aleius Eu, SC, am inchiriat un spatiu comercial de la o pers. fizica.Pe contract la "oblig. chiriasului" scrie: "sa suporte cheltuieli de intretinere ca: energie, ... (vezi toată discuția)