avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare apartament achizitionat prin Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare apartament achizitionat prin Prima Casa

Am un imobil achizitionat prin Prima Casa (in 2014) la care inca platesc rate si doresc sa il vand.
Acum locuiesc in strainatate.
Pot sa mandatez pe altcineva sa se ocupe de vanzare si de tot ce tine de relatia cu statul/banca pentru a stinge creditul? (Pretul de vanzare va acoperi creditul ramas).
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
robert0891, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:44, 9 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti. Cu condiția ca procura să fie întocmită numai la Ambasada sau Consulat.
Multumesc pentru raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutați cu persoana din România pe care doriți să o imputerniciti, să aibă în vedere un birou notarial.
Este posibil ca cei de la Consulat sa va ceară să luați legătura cu un notar roman, care să vă dea un draft de procura, editabila in format Word.
În general, la procuri mai detaliate nu vor să își bată capul și vor modelul de-a gata, ei doar sa completeze datele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se mai fac procuri la consulat bonn? ajutați-mă vă rog ... Filia Filia Nu se mai fac procuri la consulat Bonn? Ajutați-mă vă rog să înțeleg ce anume vor cei dela Bonn. Mi se fac greutăți la depunerea cererii unei ... (vezi toată discuția)
Vreau să accept moștenirea după tatăl meu. pot pierde cota care mi se cuvine dacă îi trimit mamei procură pentru dezbaterea succesiunii? Mares121 Mares121 Bună.. Am pretenție la partea moștenirii! În cazul în care trimit procura mamei ptr. încheierea succesiunii, pot pierde partea, cota care mi revine ca ... (vezi toată discuția)
Procura Buna seara asi Dori. sa stiu cum pot trimite acasa o procura pentru mama Mea ce are an grija copilul ieu lam anscris la scoala doar Ca ieu acum nam cum sa marg ... (vezi toată discuția)