avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație Proprietari - Administrare Teren din statut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație Proprietari - Administrare Teren din statut

Avem o Asociație de Proprietari, care are în statut trecut terenul cu numarul cadastral X. Proprietarii au primit cote dinnacel teren, prin acte adiționale, la achiziția apartamentului din cadrul complexului rezidențial.

Recent, am scos un extras de informare pentru X, si am constatat ca doar jumatate din proprietari figurează si pe X ca si proprietari.

Intrebarea mea: Asociația de Proprietari poate administra terenul X, chiar daca nu toți proprietarii au cota luată? Cum se distribuie cheltuielile?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
Testuser1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 10 Ianuarie 2021
Proprietarii au primit cote dinnacel teren, prin acte adiționale, la achiziția apartamentului

Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administarrii partii comune de condominiu
Atat timp cat proprietarii prin act aditional la contractul de achizitie bun imobil detin calitatea de proprietar asupra unei cote teren,asociatia de proprietari nu se poate implica in administrarea terenurilor ce apartin proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradire utilitati Testuser1 Testuser1 Buna ziua, Avem o situație ciudata, in care dezvoltatorul imobiliar ne-a vandut apratmente intr-un imobil pe care dumnealui l-a ingradit cu un gard, in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! - situația juridica a terenului din jurul blocului Okland Okland Bună ziua! Asociația de proprietari din care facem parte, ar vrea sâ cunoascâ situația juridica a terenului din jurul blocului, respectiv ce suprafațâ ... (vezi toată discuția)
Condominiu sau nu ? johnybravo johnybravo Buna ziua, am o dilema legata de condominiu. Mai exact daca pe un teren sunt construite mai multe case , fiecare fiind proprietate individuala, au un drum de ... (vezi toată discuția)