avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructorul, de la care am cumpărat apartamentul, a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructorul, de la care am cumpărat apartamentul, a montat ...

Constructorul, de la care am cumpărat apartamentul, a montat un bec reflector, pentru iluminarea spațiului exterior din spatele blocului, în dreptul balconului meu. Lumina puternica ma deranjează atât pe mine, cât și pe vecinii din blocul de vis-a-vis. Ce as putea face? Dacă îl opresc, nu mai au vecinii lumina în spatele blocului, dacă îl las asa, deranjează. Am dreptul sa iau o decizie, având în vedere faptul ca e montat pe peretele exterior al apartamentului meu?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 11:39, 12 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Peretele exterior al apartamentului dvs. este proprietate comuna, face parte din fațada blocului.
Puteti monta jaluzele,draperii,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Peretele dintre un dormitor si un balcon deschis este perete ... madalin75 madalin75 peretele dintre un dormitor si un balcon deschis este perete comun,apartine de fatada blocului?ca sa montez o jaluzea pe fereastra care da in balcon este ... (vezi toată discuția)
Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)
Reflector care bate exact in geamul meu teodorescu madalina teodorescu madalina Buna seara. Am o problema mareeeeeeeeee. De doua nopti locatarii din blocul de via-a-vis au montat un reflector care bate exact in geamul meu. Bate ... (vezi toată discuția)