avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... agresiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

agresiune

Buna,
am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la parintii lui.
Intrebarea mea este as putea sa il acuz de rapire in cazul in care nu vine cu el inapoi in max 24h?Pot sa ma folosesc de faptul acesta la divort pt obtinerea custodiei copilului?
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 00:57, 31 Decembrie 2009
Buna ziua!
Si eu am avut un caz de agresiune fizica din partea sotului si am fost indrumata de catre un politist sa depun o plangere,scrisa,(atentie! luati nr de inregistrare,altfel s'ar putea sa devina nula,au mai fost cazuri),A fost cu ceva ani in urma,si daca retin bine, e vorba de cca 30 de zile de la comiterea faptei.Oricum,grabiti'va!
Chiar daca e perioada de sarbatori,la politie oricand gasiti pe cineva,chiar si la o ora tarzie din noapte(asta daca locuiti intr'un oras si nu undeva la tara)
In speta se vorbeste de violenta domestica (agresiune fizica impotriva unui menbru a familiei)....deci puteti sa depuneti plangere oricand, intrucat punerea in miscare a actiunii penale se poate face si din oficiu, deci nu sunteti tinuta de termenul de 60 de zile in care se poate depune o plangere prealabila.
Dar va sfatuiesc sa nu lasati sa treaca prea mulrt timp....
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara!
Dl jurist Clement,de fapt doamna a ramas in locuinta,bun comun, si el , sotul, a plecat la tara, la parintii lui, luand si copilul cu el.
Despre doamna Atelocin,unde sa fie dumneai ? Ca eu nu am inteles?
Cu respect , SV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)