avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbare de domiciliu ( Arest preventiv)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbare de domiciliu ( Arest preventiv)

Buna ziua.

Spre exemplu, daca persoana inculpata care este plasata in arest la domiciliu, si vrea sa-si schimbe locul de domiciliu intr-o chirie in acelasi oras, de ce acte ar avea nevoie inculpatul din partea proprietarei, pentru a fi date avocatului?
Merci.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:59, 10 Ianuarie 2021
Contract de inchiriere sau comodat.
Contract de inchiriere sau comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa vizei flotant< o problema mare pentru mine... Ariess Ariess Buna dimineata. Am o problema... Am stat cu chirie intr-un apartament,unde am si domiciliul pe C.I. , m-am mutat acum circa 4 ani la adresa noua, gasind chiria ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As dori sa stiu cum poti sa infiintezi PFA ntr-un oras unde stai in chirie si nu ai contract de inchiriere? Ce alte acte sunt necesare si care ... (vezi toată discuția)
C.i. pe baza de comodat Neiyre Neiyre Este posibil sa imi fac buletin la o adresa in baza unui contract de comodat? Contractul de comodat trebuie incheiat la notar? Unde se declara ... (vezi toată discuția)