avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Sistemul de Marketing folosit in companii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Sistemul de Marketing folosit in companii de tip Network ...

Buna ziua,

Sistemul de Marketing folosit in companii de tip Network Marketing ( Worldventures Marketing Srl, Farmasi Cosmetics Ro Srl ) este acela de a incheia un " Formular de inregistrare " prin care persoana fizicia majora devine partener si poate distribui mai departe produsele oferite prin diverse metode.

Un start-up prin care se doreste livrarea de colete de curieri individuali ( ca si persoane fizice ) poate folosi aceasta metoda de inregistarare? In cazul acestui start-up parteneri nu ofera produse ci serviciile start-upului. Desigur avand regulamentele si politicile interne fondate.

Multumesc mult,
Alex M.
Cel mai recent răspuns: glockmartina7 , utilizator 12:54, 2 Martie 2021
Deschiderea propriului magazin, cum ar fi [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comertul online, teapa pentru persoane juridice cristina60 cristina60 Buna ziua, Am comandat dintr-un magazin online un laptop si o multifunctiona, cu deschidere la livrare, pentru un SRL, care avea urgent nevoie de ele. A si ... (vezi toată discuția)
Ajutor, va rog! Victorius Victorius Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe net clientilor ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)