avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost inregistrat de aparatul radar cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost inregistrat de aparatul radar cu 101 km in ...

Buna ziua, am fost inregistrat de aparatul radar cu 101 km in Movilita Jud Ialomita. Daca fac contestatie in instanta si solicit aplicarea factorului de corectie , am sanse?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:02, 10 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nici un factor de corecție, sunt doar povești pe internet. Între două verificări metrologice ale aparatului radar, indicațiile sale sunt considerate ca atare. Eroarea admisibila folosește doar la admiterea sau respingerea echipamentului la verificarea metrologica.

Ca fapt divers, eroarea admisibila poate fi în plus sau în minus, asa ca e posibil sa fi avut 105 km/h, de exemplu. Aparatul radar a arătat mai puțin.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse privind anularea unui proces-verbal pentru depasirea vitezei cezarad cezarad Am o intrebare. Daca pe un sector de drum din interiorul unei localitati (unde legea permite circulatia cu maxim 50 km/h) am fost prinsa circuland cu 101 km/h, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost surprins de radar (radar fantomă) nu l-a ... Dinu Cristian pop Dinu Cristian pop Bună ziua. Am fost surprins de radar ( radar fantomă)nu l-a văzut nimeni și după aproximativ 40 de km m-a oprit un filtru al poliției rutiere, motivul ... (vezi toată discuția)
Am fost prins de noul aparat radar cu o viteza de 103 km/h, pe bord 95 km/h qu1t qu1t Vreau sa contest aparatul cu legile din MO si as vrea un raspuns daca as putea castiga procesul : 5. La punctul 3 subpunctul 3.1, paragraful 3.1.1 se ... (vezi toată discuția)