avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamuriri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamuriri

Sora sotiei mele a decedat.A fost casatorita peste 30 de ani,nu a avut copii.Aceasta a dobandit de la parintii sai, prin mostenire, in nume propriu, o suprafata de teren.Intrebarea este urmatoarea: sotul acesteia are drept de mostenire asupra terenului?Dar sotia mea si ceilalti frati (mai sunt inca 2) au drept de mostenire asupra terenului surorii lor?
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
valimasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 11 Ianuarie 2021
au drept si fratii si sotul, jumatate ia sotul, jumatate impart fratii.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire valimasi valimasi Sora sotiei mele a decedat.A fost casatorita peste 30 de ani,nu a avut copii.La data casatoriei,sotul avea o casa construita pe numele lui.Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut la curte de apel bucuresti the_rifle the_rifle Buna ziua, Este primul meu post aici... Doresc si eu un ajutor ca nu stiu incotro sa mai apuc.... Tatal meu a pierdut procesul la Curte de apel Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am nevoie de indrumare cu privire la întocmirea ... mirela_7 mirela_7 Buna seara! Am nevoie de indrumare cu privire la întocmirea unui dosar pentru un proces de dezbatere a unei moșteniri. Situația e urmatoarea: Tatăl meu ... (vezi toată discuția)