avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. ...

Buna ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. Am primit pe contul de salariu o poprire .
Retinerea din salariu se va face de acum,sau peste 3 luni?
Nu sunt lamurit cu aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:55, 11 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poprirea operează imediat, de ce să fie peste 3 luni ?
Legea spune că reținerea din salariu sau alt venit se face imediat. Chiar din primul salariu veți avea reținuți banii datorați creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ce venituri poate o banca sa te execute? mihaela273 mihaela273 buna ziua! pana acum am avut o poprire pe salariu pentru un credit neonorat( in franci!!) .voi iesi la pensie in aceasta luna si probabil, peste ceva timp voi ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit salarial memesab19 memesab19 Am primit informare atat de la banca cat si de societatea unde lucrez ca s-a infiintat poprire asupra venitului net lunar. Intrebarea mea este foarte simpla : ... (vezi toată discuția)