avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este posibila rezilierea unui singur serviciu DIGI ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este posibila rezilierea unui singur serviciu DIGI chiar daca ...

Este posibila rezilierea unui singur serviciu DIGI chiar daca sunt sub contract pe doi ani?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 14:37, 19 Ianuarie 2021
Bună ziua,
Răspunsul îl aveți în contract. Acolo sunt menționate drepturile și obligațiile părților. Încercați să-l citiți și o sa vedeți ce presupune o reziliere. Atenție la costuri și penalități!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)
Digi tv Popa Teapa Popa Teapa Sunt abonat de 2 ani la digi tv. Au venit si au instalat antena ,iar contractul l-am încheiat printr-un diler in Oltenita.De 1 luna si jumatate nu mai am ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la asistenta juridica a unui avocat claudia_koteles claudia_koteles cum se procedeaza daca doresc sa renunt la serviciile unui avocat? mai exact, care sunt pasii??, nu de alta dar se pare ca avocatul meu ,,tine \'\' cu partea ... (vezi toată discuția)